O nama

Proizvođač masivnih drvenih stolica

Poduzeće GRAŠA osnovano je 1997. godine i počeci poslovanja vezani su uz proizvodnju pojedinih djelova za stolice za talijansko tržište.

2009. godine započinjemo s proizvodnjom gotovih masivnih drvenih stolica za američko tržište, nakon čega ulazimo i na pojedina tržišta unutar Europe.

Danas smo poduzeće koje se bavi proizvodnjom gotovih masivnih bukovih i hrastovih stolica te ostalog namještaja sa oko 95% prodaje na tržištime Eurospke Unije i Velike Britanije kao poslovni partneri uglednim proizvođačima namještaja, trgovačkim lancima namještaja i opremašima turističkih i ugostiteljskih objekata.

U proizvodnji kombiniramo tradicionalne načine proizvodnje i savijanja elemenata sa suvremenim CNC strojevima, sve kako bi osigurali kvalitetu i dugotrajnost naših stolica.

Naš proizvodni asortiman uključuje modele stolica, barskih stolica i fotelja modernog, rustikalnog i klasičnog dizajna te dječji program.

Kontinuirano ulažemo u renoviranje tehnološkog parka te u svom vlastitu imamo pilanu, sušare te strojeve i opremu za proizvodnju tokarskih i stolarskih stolica kao i vlastita teretna i transportna vozila za dopremu sirovine i dostavu gotovih proizvoda kupcima.

Svaki proizvod sa našim imenom pomno je dizajniran, pažljivo obrađen i složen tako da traje zauvijek.

GRAŠA d.o.o.

Vjerujemo da kvaliteta proizlazi iz strasti da se posao napravi stvarno dobro.

Osiguravamo da sva sirovina dolazi iz održivih izvora.

ODRŽIVI IZVORI nabave sirovine

Cjelokupni proizvodni proces odvija se unutar poduzeća GRAŠA u mjestu Prilišće pored Karlovca u Hrvatskoj, od dopreme sirovine, piljenja trupaca, sušenja dasaka, krojenja elemenata i završna obrada proizvoda.

Koristimo sirovinu sa FSC certifikatom, što znači da se šumama iz kojih potječe gospodari prema visokim svjetskim i europskim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Što je ujedno i bitan korak za proizvodnju proizvoda dosljedne kvalitete.