O nama

Vjerujemo da kvaliteta proizlazi iz strasti da se posao napravi stvarno dobro

Proizvođač masivnih drvenih stolica.

Poduzeće GRAŠA osnovano je 1997. godine i počeci poslovanja vezani su uz proizvodnju pojedinih elemenata stolice za talijansko tržište.

2009.godine započinjemo sa samostalnom proizvodnjom nekoliko modela gotovih stolica za američke kupce, nakon čega ulazimo i na pojedina tržišta unutar Europe.

Danas smo poduzeće koje se bavi proizvodnjom masivnih drvenih stolica te ostalog namještaja sa oko 95% prodaje na tržištime Europske Unije i Velike Britanije kao poslovni partneri dizajnerima, proizvođačima i trgovačkim lancima namještajem te opremašima turističkih i ugostiteljskih objekata.

Svaki proizvod sa našim imenom pažljivo je obrađen i složen tako da traje zauvijek.

U proizvodnji kombiniramo tradicionalne načine proizvodnje i savijanja elemenata sa suvremenim CNC strojevima, sve kako bi osigurali kvalitetu i dugotrajnost stolica.

Naš proizvodni asortiman uključuje modele stolica, barskih stolica i fotelja modernog, rustikalnog i klasičnog dizajna te dječji program.

Kontinuirano ulažemo u renoviranje tehnološkog parka te u svom vlasništvu posjedujemo pilanu, sušare te strojeve i opremu za proizvodnju tokarskih i stolarskih stolica kao i vlastita teretna i transportna vozila za dopremu sirovine i dostavu gotovih proizvoda kupcima.

Osiguravamo da sva sirovina dolazi iz održivih izvora.

Cjelokupni proizvodni proces odvija se unutar poduzeća GRAŠA u mjestu Srednje Prilišće, pored Karlovca u Hrvatskoj. Blizina cestovnih i pomorskih koridora, te susjedne Slovenije omogućuje nam brzu i sigurnu dopremu drvne sirovine i dobru prometnu povezanost s našim kupcima.

U proizvodnji koristimo sirovinu sa FSC certifikatom, što znači da se šumama iz kojih potječe gospodari prema visokim svjetskim i europskim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Ovo je ujedno i bitan korak za proizvodnju proizvoda dosljedne kvalitete.

GRAŠA d.o.o.

Osiguravamo da sva sirovina dolazi iz održivih izvora.